Obsah této stránky vyžaduje novější verzi aplikace Adobe Flash Player.

Získat aplikaci Adobe Flash Player

Jarní menu 2019

Předkrmy
Jehněčí drůbky s kysanou smetanou, blina, kaviár Beluga
119,-
100g/200g Chřest vařený v máslové emulzi, s omáčkou Bolzano
85,-/149,-Kč
100g/200g Gratinovaný chřest se schwarzwaldskou šunkou
a sýrem Gran Moravia
99,-/175,-Kč

Hlavní jídla
Brioška, rillet z jehněčích žebírek, marmeláda z červené cibule,
Loštické tvarůžky, basturma, mátový dip
290,-Kč
Jehněčí kolínko, remuláda, rýže Arborio
309,-Kč
Roláda z mléčného jehněte (farma Pod Lesem), demiglazé,
pak choi, opékané bramborové gnochi
319,-Kč
Losos s vařeným chřestem a omáčka Gribiche
255,-Kč

Dezert
Vafle z pohankové mouky, karamelový a vanilkový krém,
mangový sorbet, čerstvé ovoce
89,-Kč

ARCHIV Z POŘÁDANÝCH AKCÍ


Copyright © 2019 Restaurace U labutě  |  Mapa stránek