Restaurace U Labute - Zitkov gastronomie

Chřest pošírovaný v máslové emulzi s farmářským špekem a rizoto z bílého chřestu

500g zeleného chřestu
500g bílého chřestu
400g ječmenné kroupy
Farmářský špek, bílé víno, drůbeží vývar, máslo, šalotka, sůl, sýr Gran moravia

Postup

Vývar s máslem, bílým vínem a solí vyšleháme v emulzi a necháme zavařit. Chřest zblanžírujeme v připravené emulzi. Zabalíme do špeku a dáme gratin

buy viagra without prescription

ovat pod salamandr. Připravíme si Moravské rizoto z ječmenných krup a na závěr vmícháme sýr Gran Moravia a kousky bílého zblanžírovaného chřestu
Moravské rizoto

Na olivovém oleji orestovat šalotku, zalít bílým vínem, a nechat zredukovat. Poté přidat kroupy a vývar. Vařit al dente.Dochutit sýrem Gran Moravia.

zp8497586rq

Copyright © 2013 Restaurace U labutě  |  Mapa stránek