Restaurace U Labute - Zitkov gastronomie

Supreme z kukuřičného kuřátka s tarhoňou a hráškem, letní omáčka z domácí klobásy Békéscsaba a kysané smetany

 

Prso orestujeme na pánvičce a dáme péct cca 20-25min.

Omáčka:

Restovat cibuli na másle, přidat nakrájenou zelenou papriku, vydusit uzenou papriku, mrkev na julienne, rajče, redukovat s bílým vínem

Potom přidáme kuřecí vývar + opečená křídla a kostry, nové koření, pórek, řapíkatý celer, zelenou petrželovou nať a celé zelené /slovenské/ papriky na aroma + klobásu Békéscsaba.

Potom odcedit a zpasírovat.

Přidáme zakysanou smetanu, sůl, tabasco.

Podáváme s tarhoňou zdobenou zeleným hráškem

Tarhoňu vaříme ve slané vodě 8 minut.


Copyright © 2013 Restaurace U labutě  |  Mapa stránek