od 11.00 – 13.00 hodin
************************************************
Cena 145,-Kč
Pondělí :
250g Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 1,3,6,9
100g Hovězí pečeně na žampionech, dušená rýže 1,3,6,7,9,12
Úterý :
250g Špenátový krém s krutony 1,3,6,7,9
100g Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou 1,3,6,7,9,12
Středa:
250g Fazolová polévka 1,6,7,9,13
120g Kuřecí steak s anglickou slaninou a hermelínem, smažené hranolky 1,6,7,9
Čtvrtek :
250g Česneková polévka s opečeným chlebem 1,6,7,9
130g Dušená kapusta s hovězím masem, čerstvý chléb 1,3,6,7,9
Pátek :
250g Květákový krém 6,7,9
150g Vepřové medailonky, povidlová omáčka, pečené brambory 1,3,6,7,9
Možnost zakoupení stravenek na celý týden
za 125,-Kč za menu
od 11.00 – 13.00 hodin
************************************************
Cena 145,-Kč
Pondělí :
250g Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,3,6,7,9
100g Španělský ptáček, dušená rýže 1,3,7,9,12
Úterý :
250g Hovězí vývar s těstovinou 1,3,6,7,9,
100g Kuřecí Ondráš, vařené brambory s máslem 1,3,6,7,
Středa:
250g Hrstková polévka 1,6,7,9
250g Francouzské brambory s uzeným masem, okurek 3,6,7,9,12
Čtvrtek :
250g Zeleninová polévka 6,7,9
130g Trhaná vepřová plec, BBQ omáčka, salát Coleslaw,
pečené brambory ve slupce 6,7,9
Pátek :
250g Kukuřičný krém 6,7,9
250g Domácí zauzené žebro, hrachová kaše s cibulkou,
čerstvý chléb 1,6,7,12
Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha
na vyžádání zákazníka
Stálá nabídka Pondělí – Pátek
250g Caesar salát s kuřecími dukátky, parmazánové krutony 165,-Kč
100g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou 155,-Kč
100g Smažený Eidam, bramborové hranolky, tatarská omáčka 155,-Kč
100g Hovězí guláš, houskový knedlík 155,-Kč
Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.
Pivovar ZUBR patří mezi tradiční výrobce piva již od roku 1872. I přes rozsáhlou rekonstrukci a modernizaci pivovaru v uplynulých 25 letech se zde vyrábí pivo stále stejným klasickým způsobem podle tradičních receptur. Naprostým unikátem pivovaru ZUBR je, že na pozici sládka pracuje žena ing. Nataša Rousková. Po dlouhé roky jediná sládková v České Republice. K výrobě používá převážně regionální suroviny. Slad je vyráběn prakticky na míru ve sladovně v Zábřehu na Moravě. Pro chmelení piva používá pivovar české odrůdy chmele, převážně tršický chmel jemné aromatické odrůdy „Žatecký poloraný červeňák“.
Od roku 1995-2022 získal pivovar ZUBR v odborných anonymních degustačních soutěžích jak domácích – Zlatý pohár PIVEX a České pivo tak zahraničních – European BEER STAR, World BEER AWARDS London a Stockholm Beer and Whisky festival již 139 medailí z toho 66 zlatých.
Recepturu našeho piva PALE U LABUTE sestavil sládek Jan Grmela. Tělo je tvořeno sladem typu pale ale a mnichovským sladem. Prim však v chuti hraje chmel. V našem případě české chmely Harmonie se svým typicky harmonickým průběhem hořkosti doplněná o svěží Kazbek a dva americké chmely – Summit a Wilamette, oba použity na studené chmelení.
Grilovaná kolena, kuřecí křidélka vepřová žebírka se staly běžnou součástí každého posezení v pivnici. Obzvlášť populárními se stala grilovaná křidélka, která jsou zhotovována dle vlastní receptury. Jejich popularitu charakterizuje dnes všeobecně známé heslo: „Kdo neochutnal křidélka, nebyl na Labuti“.
Grilovaná kolena, kuřecí křidélka vepřová žebírka se staly běžnou součástí každého posezení v pivnici. Obzvlášť populárními se stala grilovaná křidélka, která jsou zhotovována dle vlastní receptury. Jejich popularitu charakterizuje dnes všeobecně známé heslo: „Kdo neochutnal křidélka, nebyl na Labuti“.
Grilovaná kolena, kuřecí křidélka vepřová žebírka se staly běžnou součástí každého posezení v pivnici. Obzvlášť populárními se stala grilovaná křidélka, která jsou zhotovována dle vlastní receptury. Jejich popularitu charakterizuje dnes všeobecně známé heslo: „Kdo neochutnal křidélka, nebyl na Labuti“.
Objekt byl postaven roku 1882, pro potřeby občanů a návštěvníků parku Michalov, ale především jako zastávka pro povozníky s obilím, mířící do sousedního mlýna na potoku Strhanec. Brzy se díky tomuto umístění a kvalitou služeb, stal velice vyhledávaným podnikem v Přerově.
V padesátých letech minulého století, došlo ke znárodnění a postupnému úpadku, jak urovně služeb, tak i celkového technicko-stavebního stavu budovy a okolí.
Po revoluci v roce 1991, celý objekt zakoupila rodina Šimkova. Začal se připravovat projekt pro rekonstrukci. Vše ale vyřešily povodně 7.7.1997, kdy z restaurace zůstala hromada hlíny a torzo střechy.
Takže se z rekonstrukce, stala NOVOSTAVBA. Za skvělé spolupráce architektů ing. Palka a především ing. Stibory a stavební firmy ZAK, jsme za 1 ROK, na podzim 1998, slavnostně otevírali pivnici v přízemí a následující rok i restauraci v 1. patře.
Od této doby píšeme novodobou historii restaurace U Labute v Přerově.
Objekt byl postaven roku 1882, pro potřeby občanů a návštěvníků parku Michalov, ale především jako zastávka pro povozníky s obilím, mířící do sousedního mlýna na potoku Strhanec. Brzy se díky tomuto umístění a kvalitou služeb, stal velice vyhledávaným podnikem v Přerově.
V padesátých letech minulého století, došlo ke znárodnění a postupnému úpadku, jak urovně služeb, tak i celkového technicko-stavebního stavu budovy a okolí.
Po revoluci v roce 1991, celý objekt zakoupila rodina Šimkova. Začal se připravovat projekt pro rekonstrukci. Vše ale vyřešily povodně 7.7.1997, kdy z restaurace zůstala hromada hlíny a torzo střechy.
Takže se z rekonstrukce, stala NOVOSTAVBA. Za skvělé spolupráce architektů ing. Palka a především ing. Stibory a stavební firmy ZAK, jsme za 1 ROK, na podzim 1998, slavnostně otevírali pivnici v přízemí a následující rok i restauraci v 1. patře.
Od této doby píšeme novodobou historii restaurace U Labute v Přerově.
Objekt byl postaven roku 1882, pro potřeby občanů a návštěvníků parku Michalov, ale především jako zastávka pro povozníky s obilím, mířící do sousedního mlýna na potoku Strhanec. Brzy se díky tomuto umístění a kvalitou služeb, stal velice vyhledávaným podnikem v Přerově.
V padesátých letech minulého století, došlo ke znárodnění a postupnému úpadku, jak urovně služeb, tak i celkového technicko-stavebního stavu budovy a okolí.
Po revoluci v roce 1991, celý objekt zakoupila rodina Šimkova. Začal se připravovat projekt pro rekonstrukci. Vše ale vyřešily povodně 7.7.1997, kdy z restaurace zůstala hromada hlíny a torzo střechy.
Takže se z rekonstrukce, stala NOVOSTAVBA. Za skvělé spolupráce architektů ing. Palka a především ing. Stibory a stavební firmy ZAK, jsme za 1 ROK, na podzim 1998, slavnostně otevírali pivnici v přízemí a následující rok i restauraci v 1. patře.
Od této doby píšeme novodobou historii restaurace U Labute v Přerově.
Křídla, žebra, kolena, grilovaná krůta a nebo cokoliv z nabídky jídelního lístku.
Rodinné a firemní oslavy bez starostí
Restaurace U labutě
Za mlýnem 4, 750 02 Přerov
+420 581 736 786
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.