DENNÍ MENU

MENU od 04.12.2023 – do 08.12.2023
od 11.00 – 13.00 hodin
************************************************
Cena 139,-Kč

Pondělí :
250g Kuřecí vývar s mrkví a nudlemi
100g Hovězí pečeně na houbách, dušená rýže

Úterý :
250g Pórková polévka
100g Švýcarský řízek (smažená vepřová kýta plněná
šunkou a sýrem), vařené brambory s máslem

Středa:
250g Frankfurtská s párkem a bramborem
120g Kuřecí steak s anglickou slaninou a hermelínem, smažené hranolky

Čtvrtek :
250g Zeleninová
120g Marinovaná vepřová panenka, pepřová omáčka,
pečené brambory ve slupce

Pátek :
250g Hovězí vývar s těstovinou
100g Svíčková na smetaně, houskový knedlík

Přejeme dobrou chuť

kolektiv zaměstnanců

 

Možnost zakoupení stravenek na celý týden

za 115,-Kč za menu

 

Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha

na vyžádání zákazníka

Stálá nabídka
Pondělí – Pátek 11:00 - 13:00

Stálá nabídka Pondělí – Pátek

250g Caesar salát s kuřecími dukátky, parmazánové krutony    155,-Kč

100g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou   145,-Kč

100g Smažený Eidam, bramborové hranolky, tatarská omáčka 145,-Kč

100g Hovězí guláš, houskový knedlík                                                 145,-Kč

Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha na vyžádání zákazníka.

Naše pivo

Pivovar ZUBR patří mezi tradiční výrobce piva již od roku 1872. I přes rozsáhlou rekonstrukci a modernizaci pivovaru v uplynulých 25 letech se zde vyrábí pivo stále stejným klasickým způsobem podle tradičních receptur. Naprostým unikátem pivovaru ZUBR je, že na pozici sládka pracuje žena ing. Nataša Rousková. Po dlouhé roky jediná sládková v České Republice. K výrobě používá převážně regionální suroviny. Slad je vyráběn prakticky na míru ve sladovně v Zábřehu na Moravě. Pro chmelení piva používá pivovar české odrůdy chmele, převážně tršický chmel jemné aromatické odrůdy „Žatecký poloraný červeňák“.

Od roku 1995-2022 získal pivovar ZUBR v odborných anonymních degustačních soutěžích jak domácích – Zlatý pohár PIVEX a České pivo tak zahraničních – European BEER STAR, World BEER AWARDS London a Stockholm Beer and Whisky festival již 139 medailí z toho 66 zlatých.

V životě máme dvĚ jistoty skvĚlÉ pivo a Grilovaná křidélka z Pivnice u labute.

Speciality k pivu

Grilovaná kolena, kuřecí křidélka vepřová žebírka se staly běžnou součástí každého posezení v pivnici. Obzvlášť populárními se stala grilovaná křidélka, která jsou zhotovována dle vlastní receptury. Jejich popularitu charakterizuje dnes všeobecně známé heslo: „Kdo neochutnal křidélka, nebyl na Labuti“.

rezervace stolu
v pivnici

Historie

Objekt byl postaven roku 1882, pro potřeby občanů a návštěvníků parku Michalov, ale především jako zastávka pro povozníky s obilím, mířící do sousedního mlýna na potoku Strhanec. Brzy se díky tomuto umístění a kvalitou služeb, stal velice vyhledávaným podnikem v Přerově.

V padesátých letech minulého století, došlo ke znárodnění a postupnému úpadku, jak urovně služeb, tak i celkového technicko-stavebního stavu budovy a okolí.

Po revoluci v roce 1991, celý objekt zakoupila rodina Šimkova. Začal se připravovat projekt pro rekonstrukci. Vše ale vyřešily povodně 7.7.1997, kdy z restaurace zůstala hromada hlíny a torzo střechy.

Takže se z rekonstrukce, stala NOVOSTAVBA. Za skvělé spolupráce architektů ing. Palka a především ing. Stibory a stavební firmy ZAK, jsme za 1 ROK, na podzim 1998, slavnostně otevírali pivnici v přízemí a následující rok i restauraci v 1. patře.

Od této doby píšeme novodobou historii restaurace U Labute v Přerově.

Take away

Křídla, žebra, kolena, grilovaná krůta a nebo cokoliv z nabídky jídelního lístku.

Rodinné a firemní oslavy bez starostí

Přihlásit na odber novinek

Restaurace U labutě
Za mlýnem 4, 750 02 Přerov
+420 581 736 786

Všechny práva vyhrazené pro LABUT.CZ © 2023
Web by DADS Advertising